top of page

JSR genomför 4 transaktioner

JSR har ingått avtal om att förvärva fastigheten Ankarsrum 1, belägen i Lunda industriområde, Stockholm. Fastigheten har en uthyrbar loa om 1.995 kvm och är fullt uthyrd med ett 5-årigt tripple net-avtal.

JSR har även genomfört två försäljningar till Green Storage, vilka inkluderar fastigheten Blixtljuset 15 i Högdalens industriområde med en uthyrningsbar area på 910m2 med en tomtstorlek på 3.010 kvm, samt Flygspanaren 2 och 6 i Norrtälje med en uthyrningsbar area om 2.600 kvm och en tomtstorlek på 5.400 kvm.

Båda fastigheterna är idag tomställda och Green Storage planerar att utveckla fastigheterna vidare.

– En affär med ett stort ”winwin” för båda parterna. Roligt att göra en affär med en expansiv aktör som Green Storage, säger Samuel Beckstrand vd JSR Fastigheter.

Bolaget har även förvärvat Fastigheten Målskytten 2 i Södertälje som omfattar 8.400 kvm obebyggd mark. Det pågår förhandlingar om potentiella etableringar, och JSR planerar att uppföra en byggnad om 3.300 kvm LOA.

Jag har jobbat i tätt samarbete med Södertälje kommun och etableringsstrateg Michael Johansson under flera år, och det är verkligen roligt att vi kan göra en bra affär tillsammans. Utvecklingen av fastigheten kommer bli ett bra tillskott för Södertäljes invånare, säger Samuel Beckstrand vd.

Nytt hyresavtal med Svensk bilprovning på plats

JSR Fastigheter tecknar ett nytt avtal med Svensk bilprovning. Under sommaren kommer bilprovningen att flytta in i fastigheten Blixtljuset 15, som nyligen förvärvades av JSR. ”Detta är ett långt avtal

Comments


bottom of page