top of page

JSR förvärvar och tecknar hyresavtal

JSR förvärvar fastigheten Glasstaven 4 i expansiva Tornby, Linköping. Dotterbolaget JSR projektutveckling avser att utveckla fastigheten vidare. I samband med detta tecknas även hyresavtal med Jem & Fix och Nordic Wellness.

Jem & Fix Jem & fix är en lågprisbyggmarknad inom bygg, hem och trädgård. Namnet kommer från danskans ”hjem og fiks” men där vi sparat in på tre hela bokstäver för att symbolisera organisationens grundfilosofi: att skära ner på det som är överflödigt för att säkerställa ett så lågt pris som möjligt för sina kunder. Jem & Fix är ett familjeägt företag och del i Harald Nyborg koncernen tillsammans med Harald Nyborg och Daells Bolighus. Den dagliga ledningen för jem & fix Sverige består av VD och delägare Erling Daell samt Vice VD Fredrik Hennings.


Nordic Wellness

Med 269 klubbar och nästan 330 000 aktiva medlemmar är vi en av Sveriges största friskvårdskedjor. Det ger oss möjligheter att ständigt utveckla våra gym och att ligga i framkant när det gäller träningsformer, utrustning, personal och inte minst pris. Vi ska fortsätta vara folkets bästa alternativ inom träning och hälsa – där alla ska känna sig som hemma.Den totala lokalarean kommer att uppgå till 3850 m2.

”Detta är ett projekt vi har jobbat med en tid och det känns bra att vi nu kan genomföra affären. NCC har varit en mycket bra motpart under resans gång och vi är väldigt glada att de väljer att sälja en av områdets sista tomter till oss.”, säger Samuel Beckstrand, VD på JSR Fastigheter.

Nytt hyresavtal med Svensk bilprovning på plats

JSR Fastigheter tecknar ett nytt avtal med Svensk bilprovning. Under sommaren kommer bilprovningen att flytta in i fastigheten Blixtljuset 15, som nyligen förvärvades av JSR. ”Detta är ett långt avtal

Comments


bottom of page